Καλησπερα αγαπητοι φιλοι μου!!Εχτες γυρισα απο την υπεροχη Αυστρια!!

Ηταν ολα τελεια,λες και ζουσα σε ενα παραμυθι,σε ενα ονειρο!

Εφτασα στο Μοναχο στις 22/12 κατα τις 16 και νοικιασα αυτοκινητο για αυστρια με χιονολαστιχα.Οι ανθρωποι ειναι πολλα χρονια μπροστα,ελενξαν το αυτοκινητο μπροστα μου,ανακαλυψαν ενα γδαρσιματακι στην οροφη και το σημειωσαν για αν μην εχω προβλημα στην επιστροφη.Εφυγα κατα τις 19 και μπηκα εθνικη για Αυστρια.Εξω απο το Μοναχο σταματαμε σε καραμπολα που ειχε συμβει.Αμεσως,εντος 10 λεπτων ακουμε σειρηνες απο παντου,αστυνομια(8 αυτοκινητα),πυροσβεστικα(12),1 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!,ασθενοφορα(

,2 γερανους και 5 φορτηγα με συμανσεις.Κατευθειαν,ως δια μαγειας,ολα τα αυτοκινητα πανε αριστερα δεξια και ανοιγει διαδρομος 2 λωριδων!Ο αυτοκινητοδρομος ειχε 5 λωριδες.Το ασχημο ηταν οτι καθησαμε σταματημενοι 2,5 ωρες και ειχε -6c

Φτασαμε στο Kitzbuhel και συγκεκριμενα στο χωριο Aschaou(περιοχη Kirchberg) στις 12:30 το βραδυ!Δεν υπηρχε ψυχη στο δρομο,τα παντα χιονισμενα και ολα τα ξυλινα σπιτακια ηταν τοσο γλυκα.Η επομενη μερα ηταν τελεια.Ξυπνησαμε χωρις ξυπνητηρι στις 8:30 και ανεβηκαμε ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ.Εχει εκει 4-5 χ.κ. κοντα και σε οποιο ηθελες πηγαινες.Το skibus δωρεαν για τους σκιερ και snowboarders.Σαββατο εως Δευτερα λιωσαμε στα χιονια

!Παραμονη χριστουγεννων,μετα απο ενα υπεροχο δειπνο,πηγαμε στην κοντινη εκκλησια οπου ειχε λειτουργια υπο τους ηχους ΑΡΠΑΣ KAI ΠΝΕΥΣΤΩΝ.Ψαλαμε ολοι μαζι σαν οικογενεια την Αγια νυχτα στα γερμανικα(εγω απο μεσα μου στα ελληνικα

)και πηγαμε να ξεκουραστουμε.Την Τριτη επιστροφη απο το Salzburg για μοναχο.Σας παραθετω καποιες ονειρικες φωτο απο τα Χ.κ. και τις πιστες.....
Το τελεφερικ

Πισταρες!!!

Πισταρα n.2...

Εκκλησια στην ακρη του πουθενα ...

Το χωριουδακι το βραδυ της παραμονης(-12c!!)

Απο πιο κοντα η εκκλησια για να την εμπεδωσουμε...

Το νεο φετινο λιφτ(καθε χρονο κανουν και ενα καινουργιο σε μια πλαγια!!)

Η κορυφη οπου βλεπουμε εμεις την web camera...

Η εικονα που βλεπουμε απο την web camera..